Marvel's 'Guardians of the Galaxy' krijgt mogelijk animatieserie

Mogelijk animatieserie 'Guardians of the Galaxy'

Of wordt het toch een Spider-Man cartoon?

Jim Pedd, 6 januari 2014 om 09:39

Later dit jaar is Marvel-film Guardians of the Galaxy op televisie te zien. De door James Gunn geregisseerde film brengt voor het eerst de relatief onbekende franchise naar het grote publiek, en het lijkt er nu op dat Marvel grotere plannen heeft. Er zou mogelijk een animatieserie over het intergalactische superheldenteam komen.
Een bron van Comic Book News onthulde dat Marvel nog twijfelt tussen twee opties. Enerzijds zou er dus een animatieserie over de Guardians of the Galaxy kunnen komen, maar een andere optie is een nieuwe Spider-Man cartoon.

Er is verder nog niets bekend over de serie, maar de kans is groot, dat als deze er komt, deze op Disney XD te zien is. Daarop zijn veel andere Marvel-tekenfilmseries te zien. Voordat het echter zover zal zijn, komt er eerst een filmversie van de comic-personages.

Op 14 augustus gaat die film in Nederland in première. Daarin zullen we zien hoe een mens met de naam Peter Quill strandt in de ruimte. Daar moet hij zich verenigen met een groep onwaarschijnlijke helden, om het universum te redden.

Bron: CBM

Lees meer over: guardians of the galaxy, serie, marvel, film, spiderman

Populair nieuws