search
Fans opgelet: Netflix gaat 'Pretty Little Liars' verwijderen
Series / Nieuws

Fans opgelet: Netflix gaat 'Pretty Little Liars' verwijderen

Na enkele keren de rechten op de reeks te hebben verlengd blijkt daar nu een einde aan te komen...

Geoffrey Ketels
Bijzonder veel mensen hebben de reeks Pretty Little Liars reeds van achter naar voor en van voor naar achter uitgekeken. Er zijn echter ook uitzonderingen en die kunnen maar beter snel met de reeks aan de slag gaan!

In het verleden heeft Netflix er meerdere keren voor gekozen om de rechten op de serie Pretty Little Liars te verlengen. Dit uiteraard met als doel om ze op haar streamingdienst te kunnen houden. Daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. Volgens Netflix Nederland zal de serie binnenkort dan ook definitief van het streamingplatform verdwijnen.

Concurrentie
De vraag is echter nog maar of Netflix er wel zelf voor heeft gekozen om de rechten op Pretty Little Liars niet te verlengen of ze daar eerder toe werd gedwongen door derde partijen. De voorbije zomer kwamen de rechten op de reeks immers nog te vervallen terwijl alle zeven de seizoenen toch nog beschikbaar bleven, ook in Nederland. Echter zou daar nu op 23 april van dit jaar verandering in komen.

De reeks Pretty Little Liars werd in eerste instantie uitgezonden op ABC (en later Freeform) welke eigendom zijn van Walt Disney Television. Buiten Disney+ werkt het bedrijf naarstig verder aan de lancering van een andere streamingdienst en net dat zou aan de basis liggen van het verdwijnen van Pretty Little Liars op Netflix. In de Verenigde Staten is de reeks nu overigens te bekijken op HBO Max.

In ieder geval, heb je het einde van Pretty Little Liars nog niet gezien? Maak er dan werk van, want de kans is bijzonder groot dat de reeks op 23 april voor altijd van Netflix verdwijnt!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen