Nieuw op Netflix: hitserie 'Black Lightning' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Black Lightning' seizoen 3

Het volledige derde seizoen van 'Black Lightning' is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 27 maart 2020 om 11:46

Fans van de serie Black Lightning moesten dit keer opvallend lang wachten op het vervolg van de reeks. Het volledige derde seizoen is nu echter op Netflix te bekijken!
Voor de eerste twee seizoenen van Black Lightning geldt dat de afleveringen wekelijks te bekijken waren op Netflix. Dit zorgde er voor dat fans van de reeks minder lang moesten wachten tot er verder kon worden gekeken. Voor het derde seizoen werd echter een andere regeling uitgewerkt.

Het derde deel uit de reeks zou dan ook in één keer worden toegevoegd op Netflix. Dat echter wel pas wanneer het seizoen volledig was uitgezonden in de Verenigde Staten. Nu is het dus eindelijk zo ver!

Overeenkomst met The CW
Het is bekend dat Netflix er eigenlijk altijd een uitstekende overeenkomst met The CW op heeft nagehouden. Netflix had dan ook van The CW de goedkeuring gekregen om haar series wereldwijd te streamen. Dit vaak zelfs reeds slechts enkele dagen nadat de aflevering was uitgezonden in de Verenigde Staten. Aan deze overeenkomst kwam de voorbije zomer echter een einde. Dat zorgde er voor dat Netflix genoodzaakt was om de nieuwe series los aan te kopen.

Voor Black Lightning betekende bovenstaande dus dat Netflix-abonnees moesten wachten tot donderdag 26 maart 2020 vooraleer ze het derde seizoen konden bekijken. Dat wachten is nu dus voorbij!

Wil je een voorsmaakje? Bekijk dan even de onderstaande trailer. Wil je liever meteen de serie beginnen kijken? Dan is dat nu dus mogelijk op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Black Lightning, serie, Netflix

Populair nieuws