Eerste castleden 'The Big Bang Theory' sluiten deal

Mocht de productie morgen niet van start gaan, wordt de geplande releasedatum niet gehaald.

Jim Pedd, 5 augustus 2014 15:28

Onlangs werd bekend gemaakt dat de productie van het achtste seizoen van The Big Bang Theory uitgesteld werd. Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Kunal Nayyar en Simon Helberg eisten allemaal een salarisverhoging en de studio kon geen contract met hen sluiten. Nu is er volgens Deadline een deal met Parsons, Galecki en Cuoco-Sweeting en heeft Warner Bros. TV uitzicht op een deal met Nayyar en Helberg.
Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco-Sweeting hebben volgens Deadline een drie-jarige deal gesloten. Ze zouden elk één miljoen dollar per aflevering betaald krijgen. Maar daarmee houdt het niet op, de drie hebben elk uitzicht op een bonus die op kan lopen tot 90 miljoen dollar per persoon.

Er wordt nog gewerkt aan een deal met Kunal Nayar en Simon Helberg. Zij krijgen op dit moment 100.000 dollar per aflevering, maar eisen elk een substantieel hoger bedrag. Het is nog even wachten tot zij een deal sluiten.

De productie van het achtste seizoen zou oorspronkelijk op 30 juli van start gaan, maar dat bleek onmogelijk. De nieuwe start is gepland voor morgen. Als er op tijd een deal is, kan het seizoen gewoon 24 afleveringen tellen en op 22 september beginnen met de uitzendingen.


Bron: Deadline

Lees meer over: the big bang theory, onderhandelingen, salaris, seizoen acht, jim parsons, johnny galecky, kaley cuoco, kunal nayyar, simon helberg, geld, dollars

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws