Seizoensfinale 'The Walking Dead' bijna af!

Seizoensfinale 'The Walking Dead' bijna af!

Ondanks de coronacrisis hoeven we waarschijnlijk niet al te lang te wachten op de finale van seizoen 10.

Jim Pedd, 6 april 2020 om 10:18

De aankondiging dat de seizoensfinale van The Walking Dead vertraagd zou zijn, zorgde voor heel wat teleurgestelde fans. Maar AMC heeft goed nieuws: de seizoensfinale is al bijna af en dus hoeven we niet al te lang te wachten.
Het coronavirus heeft op alles impact en dus ook op televisieseries. Zo dus ook The Walking Dead, dat flink te lijden heeft onder de coronacrisis. Maar nu horen we van showrunner Angela Kang dat we niet eens zo heel lang hoeven te wachten op de finale van seizoen 10.

Lees ook: Eindelijk weten we wie Beta is in 'The Walking Dead'!

Bijna af
“We zijn bijna klaar met het afronden van aflevering 16. Normaliter leveren we afleveringen met veel visuele effecten ongeveer twee weken voordat deze te zien is, op,” aldus Kang. “Een deel van het werk kan je prima vanuit huis doen, zoals het afmaken van bepaalde shots. Maar het kleurproces heeft machines nodig en er is geluidswerk dat we normaal doen in de Warner Bros.-studio met erg complexe VFX-apparatuur die je niet gewoon zomaar even in iemands huis kan zetten.”

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' storten weer eens in

“We zijn nu echt bijna, bijna klaar om de boel af te maken. En tegen de tijd dat de wereld weer veilig is, en mensen weer naar buiten mogen, zijn de VFX denk ik wel klaar en is het alleen maar een handjevol aan processen die snel doorlopen gaan worden. We hopen het meteen af te kunnen maken zodra de wereld weer opstart.”

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws