Fans zijn woedend op Disney+ wegens geschrapte serie

Fans zijn boos op Disney+ wegens geschrapte serie

Disney+ schrapte een mooi project van Kevin Smith, waardoor fans nu boos zijn.

Jim Pedd, 7 april 2020 om 11:15

Fans zijn boos op Disney+. Kevin Smith maakte bekend dat het Kingdom Keepers-project waar hij twee jaar geleden aan werkte voor de dienst, uiteindelijk geschrapt is. Dat kwam doordat er een nieuwe baas werd aangesteld bij Disney.
Smith schreef op Twitter dat in zijn serie alle Disney-personages in een park tot leven zouden komen. Dat maakte dat er voor Disney teveel intellectueel eigendom verbonden was aan het project. Daarom besloot men er de stekker uit te trekken, iets dat nu pas door Smith onthuld wordt. Fans zijn daar bepaald niet blij mee.

Kingdom Keepers
Kingdom Keepers is een boekenreeks van Ridley Pearson die vijf tieners volgt. Zij werken als holografische hosts van een Disney Theme Park en doen dat overdag. Maar ’s nachts vechten ze tegen Disney-schurken die de parken willen overnemen, het Disney-bedrijf en uiteindelijk de wereld.

De reeks telt zeven boeken, een spin-off en een novelle. Dat zou een mooi uitgangspunt kunnen zijn voor een franchise van Disney, maar uiteindelijk werd het project geschrapt.

Lees meer over: Disney Plus, Kevin Smith, Kingdom Keepers

Populair nieuws