Begin van het einde in TV-trailer 'Westworld'

Begin van het einde in TV-trailer 'Westworld'

Het meesterplan van Dolores begint zich heel rustig te ontvouwen en dat is niet goed voor ons mensen.

Jim Pedd, 22 april 2020 12:08

Het einde komt nabij. Een nieuwe promo voor Westworld duikt in het onverkende verleden van Caleb en laat zien dat de boel in de laatste twee uur van dit derde seizoen erg interessant gaat worden.
HBO’s Westworld liet zondag behoorlijk wat twists zien. Nu zijn er nog maar twee afleveringen te zien, voordat het derde seizoen af is. Dolores zal dus heel snel haar meesterplan in uitvoering brengen en dan is het zien of Serac er wel of niet in slaagt om haar tegen te houden. Het lot van de mensheid staat op het spel, dus dat belooft behoorlijk interessant te worden.

Lees ook: HBO's 'Westworld' houdt de kijkers eindelijk weer vast

Weinig bekend
Er zijn weinig details bekend over de aflevering. De synopsis is heel kort: “Een echte vriend is iemand die binnen komt wandelen, als de rest van de wereld naar buiten gaat.” Vermoedelijk wordt daarmee gerefereerd naar Caleb, die dit seizoen een nog onduidelijke rol heeft.

Lees ook: De kijker geeft HBO's 'Westworld' wederom een harde trap

Dolores zal wel een plan voor hem hebben en dat lijkt weer gerelateerd aan zijn verleden. Maar wat dat verleden is weten we nog niet precies en daar komt zondag verandering in! Hieronder de promo.


Lees meer over: Westworld, HBO, Aaron Paul, Evan Rachel Woods

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws