Heel veel doden in finale 'The Walking Dead'

Heel veel doden in finale 'The Walking Dead'

Het lijkt er niet op dat we enorm vrolijk gaan worden van de finale van het tiende seizoen van de serie.

Jim Pedd, 29-04-2020 13:19

De finale van het tiende seizoen van The Walking Dead gaat er uiteindelijk wel komen. Dat duurt misschien wel tot de VFX klaar zijn en dat kan pas als de coronacrisis voorbij is, maar tot die tijd kunnen we wel de nodige teasers verwachten.
Vandaag horen we dat de aflevering A Certain Doom heet. En dat we kunnen verwachten dat er heel wat sterfgevallen komen. Een fan vroeg hoeveel doden er gaan vallen deze aflevering. En kreeg een wel heel opmerkelijke reactie: "zoveel".

Lees ook: AMC was enorm goedkoop met 'The Walking Dead'

Groot gevecht
Hoe dan ook brengt de finale van het tiende seizoen een groot gevecht met zich mee. Beta en zijn leger aan Walkers is op weg naar onze vrienden, die zitten in een soort safehouse. Maar heel veilig lijkt dat niet te zijn, want ze zitten in de val. En ze moeten een gevaarlijk plan uitvoeren om te proberen levend te ontkomen.

Lees ook: Dit gebeurt er met afgehakte hoofden uit 'The Walking Dead'

Lang niet iedereen zal dat lukken en dus moeten we ons voorbereiden op een gruwelijke seizoensfinale waarin lang niet iedereen het einde levend haalt.Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 10, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws