Bekijk een actievolle clip 'Star Wars Rebels'

Onze helden nemen het op tegen TIE-fighters.

Jim Pedd, 14 augustus 2014 08:00


Hierboven kun je een uitgebreide clip bekijken van Star Wars Rebels. Daarin nemen de helden van het schip de Ghost het op tegen een aantal TIE fighters van het Keizerrijk. De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en Episode IV, een periode van bijna twee decennia die nog nooit op beeld getoond is. In die periode werkte het Keizerrijk om zijn grip op het sterrenstelsel te verstevigen en werden de laatste Jedi opgejaagd. Tegelijk vormde zich de Rebellie, die we in de eerste trilogie volgden.

De hoofdpersonen van de serie zijn Twi’Lek Hera (Vanessa Marshall), briljante Zeb (Steve Blum), cowboy-Jedi Kanan (Freddie Prinze Jr.), de Luke Skywalker-achtige Ezra Bridger (Noah Taylor), Sabine (Tiya Sircar) en robot Chopper. Star Wars Rebels is deze herfst te zien op The Disney Channel en Disney XD. De introductie gaat gepaard met een film van één uur.

Bron: b

Lees meer over: star wars rebels, disney, lucasfilm, clip, video, hera, vanessa marshall, zeb, steve blum, kanan, freddie prinze jr, ezra bridger, noah taylor, sabine, tiya sircar, chopper

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws