search
Kristen Bell e.a. terug voor 'Veronica Mars' spin-off 'Play It Again, Dick'
Series / Nieuws

Kristen Bell e.a. terug voor 'Veronica Mars' spin-off 'Play It Again, Dick'

Na de \'Veronica mars\' film nu wederom een Neptune-reünie.

Kristen Bell, Jason Dohring en Ryan Hansen gaan een rol spelen in de Veronica Mars spin-off Play It Again, Dick. Ze spelen hierin niet alleen de rollen van Veronica Mars, Logan Echolls en Dick Casablancas, maar zullen daarnaast ook als zichzelf te zien zijn. Dit geldt overigens ook voor Enrico Colantoni (Keith Mars), Percy Daggs III (Wallace Fennel), Ken Marino (Vinnie Van Lowe) en Chris Lowell (Piz).


In de webserie Play It Again, Dick, wederom van Veronica Mars-bedenker Rob Thomas, speelt Hansen zichzelf en de serie laat zien hoe hij zijn voormalige Veronica Mars-collega's smeekt en lastigvalt, in de hoop dat ze hem helpen met het verwezenlijken van een spin-off show rondom zijn personage Dick Casablancas.

Dick Casablancas was zo nu en dan te zien in het eerste seizoen van Veronica Mars en mocht vanaf seizoen 2 nog veel vaker opdraven. Het personage werd al vrij snel een favoriet van de fans en was uiteindelijk ook in de VM-film te zien.

Nieuwkomers zijn Rob Buckley (One Tree Hill) en Rose McIver (Masters of Sex). Play It Again, Dick gaat op 15 september in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen