'Space Force': Pijnlijke eerste recensies dure Netflix-komedie

'Space Force': Pijnlijke recensies Netflix-komedie

Heel erg goed wordt de komedieserie van Steve Carell niet ontvangen, helaas.

Jim Pedd, 27 mei 2020 om 13:28

Netflix komt binnenkort met Space Force, een komedieserie die in basis zeer veelbelovend is. We krijgen namelijk een serie van de makers van hitserie The Office, met een hoofdrol voor Steve Carell. Maar is het een succes?
Het lijkt er niet op. De komedieserie draait om een bijzonder nieuw initiatief van de Amerikaanse regering: de Space Force. De serie heeft nu een ontvangst op Rotten Tomatoes. En op moment van schrijven is het een behoorlijk gemengde ontvangst.

Lees ook: Trailer Netflix scifi-komedie 'Space Force' met Carell en Malkovich

Gemengde ontvangst
Op RottenTomatoes scoort de serie nu een score van 52 procent op basis van 23 recensies. Zo schrijft TVGuide dat de serie “duidelijk erg duur is, maar Space Force is een peperdure raket die omver valt en explodeert, nog voordat deze gelanceerd kan worden.” Daar krijgt de serie dan ook maar 1 van de 5 sterren.

Lees ook: Echte 'Space Force'-generaal reageert op Netflix-serie

Entertainment Weekly geeft de serie verder een C+: “de serie mist een komische visie en zelfs een volledig gevormd concept. Als de ruimte een vacuüm is, dan is Space Force een soort zwart gat: er gaan heel wat A-list sterren in en heel wat geld van Netflix, maar wat eruit komt is niks.”

En het gewoonlijk positieve Rolling Stone is ook niet positief: “Al dat geld op televisie zien is zeldzaam grappig.”

Lees meer over: Netflix, Space Force, Recensies, Steve Carell

Populair nieuws