'Agents of S.H.I.E.L.D.' komt met verrassende personages

Het laatste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. is van start gegaan. Wat kunnen we verwachten?

Bram de Groot, 27-05-2020 21:08

In 2013 startte op de Disney tv-zender ABC de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. Het was een verlengstuk van het Marvel Cinematic Universe en tijdens de serie waren er een aantal cameo's uit de film te zien.
In het zevende en laatste seizoen dat op 27 mei startte in de States krijgen we opnieuw verrassingen. Tegenover TVLine bevestigde de ster uit de serie Chloe Bennet dat we zeker opvallende optredens krijgen te zien. "Absoluut. Het is een heel lonend seizoen voor de fans. Het is echt een liefdesbrief voor hen."

Alles wordt afgerond
Volgens Bennet wordt het verhaal van ieder personage goed afgesloten. "Ze doen geweldig werk om iedereen in deze show een passend einde te geven. Ze doen het heel goed... maar ik wil niets weggeven," aldus de actrice.

Lees ook: Emotionele compilaties 'Agents of SHIELD' luiden het laatste seizoen in!

Het nieuwe seizoen met dertien afleveringen gaat verder met tijdreizen en start in 1931. Het zou uiteraard gaaf zijn als we opnieuw personages uit de films te zien krijgen.


Bron: TVLine

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 7, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2020, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in