'The Crown' krijgt dan toch nog een seizoen 6!

'The Crown' krijgt dan toch nog een seizoen 6!

Er wordt teruggekeerd naar het oorspronkelijke plan en dat betekent dat er toch nog een zesde seizoen komt...

Geoffrey Ketels, 10-07-2020 12:02

Ongeveer zes maanden geleden maakte Netflix bekend dat het vijfde seizoen van The Crown het laatste zou zijn. Daar is nu echter verandering in gekomen!
In een interview heeft de maker van de serie The Crown, namelijk Peter Morgan het volgende laten optekenen:

"Van zodra we begonnen te kijken naar de verhaallijn voor het vijfde seizoen van The Crown werd het eigenlijk duidelijk dat we de rijke en complexe verhaallijn alleen maar op een mooie manier zouden kunnen afronden wanneer we nog een zesde seizoen zouden maken. Dat was eigenlijk het oorspronkelijke plan en daar hadden we niet van af moeten wijken. Let wel, het zesde seizoen zal ons niet dichter brengen bij de dag van vandaag. Ze zal zich dan ook in dezelfde periode afspelen als het vijfde seizoen."

Geen Meghan Markle
Het zesde seizoen zal dus ook betrekking hebben de periode van de vroege jaren 2000. Dit betekent dat fans definitief de hoop kunnen laten varen om Meghan Markle in de reeks te zien verschijnen als een deel van de verhaallijn. Zij trouwde immers pas met Prins Harry in 2018.

Het vierde seizoen van de serie zal later dit jaar nog verschijnen. Wanneer werd echter nog niet bekend gemaakt. Het productieteam was er in geslaagd om nog alle afleveringen voor het vierde seizoen op te nemen vooraleer het Coronavirus de productieschema's wereldwijd in de war stuurde.

Lees meer over: The Crown, serie, series, Netflix

Populair nieuws