Nieuw op Netflix: Donker verlangen in 'Dark Desire'

Nieuw op Netflix: Donkere passie in 'Dark Desire'

In navolging van '365 Days' verschijnt binnen een paar dagen de serie 'Dark Desire' op Netflix...

Geoffrey Ketels, 13 juli 2020 om 16:01

Binnen enkele dagen, meer bepaald op woensdag 15 juli 2020 verschijnt op Netflix het eerste seizoen van de Mexicaanse serie Dark Desire. Er wordt heel wat verwacht van deze nieuwe reeks.
Prachtige vrouwen, heel wat hartstocht en spannende scènes, dat is wat we mogen verwachten van de aankomende, Mexicaanse serie Dark Desire. Een weekendje weg zorgt er voor dat het personage Married Alma menig aantal passionele momenten meemaakt. Echter wordt al snel duidelijk dat niet alles is wat het lijkt.

Nieuwe controverse?
De eerste beelden die verschenen van de serie Dark Desire maken het moeilijk om de link niet te leggen met de recent verschenen film 365 Days. Deze laatste kon echter rekenen op heel wat kritiek. Zo gingen er zelfs stemmen op om de reeks te laten schrappen uit het aanbod van de streamingdienst. Zover kwam het echter (nog) niet.

Het eerste seizoen van Dark Desire verschijnt komende woensdag 15 juli 2020 op Netflix. Een eerste kennismaking met deze nieuwe serie kan je alvast krijgen door middel van de onderstaande trailer.


Lees meer over: Dark Desire, serie, Netflix, series

Populair nieuws