'Lucifer' stelt je voor aan nieuw personage

'Lucifer' stelt je voor aan nieuw personage

Ella krijgt eindelijk een liefje dat ook echt bij haar past en die mag dus ook meteen blijven!

Jim Pedd, 24 juli 2020 om 09:10

Netflix is druk bezig met de promotie van het vijfde seizoen van Lucifer. Vandaag is er bijvoorbeeld een nieuwe foto vrijgegeven die het liefje van Ella laat zien.
In het vijfde seizoen gaat Ella daten met een Pete Dailey. Hij werkt als journalist in Los Angeles en wordt omschreven als een nerdy, maar vriendelijke vent. En dat zien we ook meteen op de eerste foto van hem gereflecteerd, want daarop draagt hij een Star Trek-cosplay.

Lees ook: Verleidelijke nieuwe poster 'Lucifer' seizoen 5

Lucifer’s Ella
Ella krijgt dus eindelijk een date. “Aan het begin van het vijfde seizoen is het alleen maar slecht nieuws als het op de liefde aan komt voor Ella,” vertelt actrice Aimee Garcia. “En eigenlijk vind ik dat een heerlijk uitgangspunt, want ze kan niet perfect zijn. Tot ze dan eindelijk, eindelijk, eindelijk gaat daten met een goeierik. En ze laat hem toe, het is veel intiemer daardoor omdat het niet alleen fysiek is. Ze gaan naar Star Trek-conventies, uit eten en er is wijn en kaarslicht. Ze spreken samen Klingon. Het is dus een match made in heaven. Hij is de mannelijke versie van Ella, net zo nerdy.”

Lees ook: 'Lucifer' eindigt bevredigend voor de fans

Hij zal ergens in dit nieuwe seizoen van Lucifer debuteren. Wanneer precies is niet bekend.


Bron: EW

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Aimee Garcia

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws