Marvel-serie 'Hawkeye' gaat een opvallende schurk krijgen!

Oost-Europese schurk in Marvel-serie 'Hawkeye'?

Krijgen we naast Hawkeye en Kate Bishop ook dit opvallende Marvel-personage te zien?

Bram de Groot, 29 juli 2020 om 09:52

In april 2019 werden door Marvel Studios vijf Marvel-series binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU) aangekondigd. De laatste die moest gaan verschijnen is Hawkeye en de afgelopen tijd lijkt er steeds meer duidelijk te worden over deze live action serie.
In de serie zien we waarschijnlijk vooral hoe Clinton Francis "Clint" Barton a.k.a. Hawkeye a.k.a. Ronin van acteur Jeremy Renner zijn opvolger Kate Bishop traint. Zij wordt mogelijk gespeeld door Hailee Steinfeld.

Lees ook: Marvels 'Hawkeye' vindt zijn regisseurs!

Opvallende schurk!
The Illuminerdi meldt nu op basis van een gelekte 'casting call' dat Marvel Studios op zoek is naar de schurk die in het bericht de codenaam "Arek" heeft. Het moet een man van tussen de 20 en 30 jaar zijn en hij wordt beschreven als iemand met een Oost-Europese achtergrond. Het personage zal naar verwachting verschijnen in vijf van de zes afleveringen van Hawkeye.

The Illuminerdi denkt dat dit Kazimierz Kazimierczak moet zijn, een jonge Poolse man die uitgroeit tot The Clown. Hij was in de comics voor het eerst te zien in Hawkeye #8 uit 2013. Hij zou de man kunnen zijn die Hawkeye moet uitschakelen.

Bron: the illuminerdi

Lees meer over: Hawkeye, Hailee Steinfeld, Jeremy Renner, Disney, Marvel

Populair nieuws