Cameo voor Werner Herzog in 'Parks and Recreation'

Werner Herzog cameo in 'Parks and Recreation'

Een leuke verrassing in het zevende en laatste seizoen.

Jan-Peter Rook, 08-09-2014 11:14

De loopbaan van Werner Herzog blijft een fascinerend iets. Naast zijn vele, uiteenliggende films en documentaires, kiest de regisseur er af en toe voor om mee te werken aan andermans project. Zo speelde hij in 2012 totaal onverwachts de schurk in Jack Reacher en nu blijkt hij een cameo te hebben geschoten voor het zevende en laatste seizoen van Parks and Recreation.
Herzog zei het volgende tijdens een Q&A:

"Tien dagen geleden heb ik een kleine cameo opgenomen voor een tv-serie genaamd Parks and Recreation. Ik speel een oudere man die zijn vervallen huis verkoopt aan een jong stel, de hoofdpersonages van deze show. Hierna richt ik me tot de camera en zeg ik: 'Weet je, ik heb 47 jaar in dit huis gewoond. Ik heb besloten om te verhuizen naar Orlando, Florida, om dichter bij Disney World te zijn.' Ik heb deze serie nog nooit gezien, maar ik hoop dat ze er wel gebruik van maken."

Seizoen 7, bestaande uit dertien afleveringen, gaat volgend jaar in première.

Bron: Flavorwire

Lees meer over: parks and recreation, werner herzog, Amy Poehler, adam scott, rob lowe, Rashida Jones, chris pratt, Aubrey Plaza, Aziz Ansari, Nick Offerman

Informatie over de serie: Parks and Recreation

Populair nieuws