Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'iZombie'

Nieuw op Netflix: Laatste seizoen van 'iZombie'

Het vijfde seizoen is vanaf nu te bekijken op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 21 september 2020 om 13:12

Fans van de serie iZombie hebben er even op moeten wachten, maar het vijfde en helaas ook laatste seizoen is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.
Het vijfde seizoen van de serie iZombie belooft nog chaotischer te worden in vergelijking met eerdere seizoenen. Filmore-Graves heeft steeds meer moeite om de zaken op orde te houden terwijl Blaine de controle lijkt te verliezen over zijn werkzaamheden. Ravi zou dan weer in het geheim aan het werken zijn aan een medicijn, maar stelt zich de vraag of de opofferingen die moeten gebeuren toch niet te groot zijn.

Laatste seizoen
Met de komst van het vijfde seizoen is er natuurlijk ook slecht nieuws voor fans van de serie. Eerder werd namelijk al door The CW bekend gemaakt dat het vijfde seizoen ook het laatste zal zijn voor iZombie.

Het vijfde en laatste seizoen van iZombie is op Netflix verschenen op zondag 20 september 2020 en bestaat uit 13 gloednieuwe afleveringen. Wil je graag een voorsmaakje van wat dit seizoen jou allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker nog even de onderstaande trailer!


Lees meer over: iZombie, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: iZombie

Populair nieuws