Promo 'Helix' seizoen 2

Promo 'Helix' seizoen 2

De scifi-serie van SyFy en Ronald D. Moore keert in januari weer terug.

Jan-Peter Rook, 17 september 2014 om 09:40


Hierboven vind je een nieuwe promo van het tweede seizoen van Helix, de scifi-serie van SyFy en uitvoerend producent Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Outlander). Het gaat om dertien nieuwe afleveringen waarvan de eerste ergens in januari in première zal gaan.

In seizoen 2 worden de wetenschappers van het Amerikaanse Centre for Disease Control nog steeds achtervolgd door de Narvik-uitbraak en de gebeurtenissen die plaatsvonden binnen Arctic Biosystems. Hun onderzoek naar een dodelijke uitbraak van een nieuwe ziekte op een Windjammer cruiseschip leidt ze naar een mysterieus eiland. Dit wordt bewoond door een sekte die erop uit is om een utopische gemeenschap te verwezenlijken.

Hoofdrollen zijn er voor Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Jordan Hayes, Neil Napier en Steven Weber. Zoals gezegd gaat het tweede seizoen begin volgend jaar van start.

Bron: Coming Soon

Lees meer over: helix, syfy, Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Matt Long, Jordan Hayes, Neil Napier, Steven Weber, Ronald D Moore, Steven Maeda, Lynda Obst

Informatie over de serie: Helix

Populair nieuws