search
Logo Marvel/Netflix-serie 'Daredevil' onthuld
Series / Nieuws

Logo Marvel/Netflix-serie 'Daredevil' onthuld

De serie gaat in mei 2015 in première.

Hierboven kun je het officiële logo bekijken van Marvel/Netflix-serie Daredevil. De serie is ontwikkeld door Drew Goddard en heeft Steven S. DeKnight als showrunner. Alle afleveringen van de show zullen in mei 2015 op Netflix te zien zijn en volgen Matt Murdock. Hij is overdag een advocaat, maar gebruikt 's nachts zijn sterk ontwikkelde zintuigen, die hij kreeg toen hij als jongetje blind raakte. Hij vecht tegen de misdaad op de straten van Hell's Kitchen.


De serie is gepland als één grote film "“ volgens Marvel's Chief Creative Officer Joe Quesada het voordeel van binge-watchen. Dat is mogelijk omdat de serie als deze in première gaat direct in zijn geheel op Netflix staat. "Er zullen Marvel-fans zijn die de volle twaalf of dertien uur gaan kijken. En het Netflix-model geeft ons de kans de serie op een andere manier vorm te geven dan een wekelijks terugkerende serie. We kunnen vasthouden aan bepaalde informatie, om die twee uur later pas te onthullen."

De hoofdrol in Daredevil wordt gespeeld door Charlie Cox; hij speelt dus Matt Murdock / Daredevil. Andere rollen zijn voor Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk / Kingpin), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Scott Glenn (Stick), Peter Shinkoda (Hachiro) en Rosario Dawson.


Aanbevolen artikelen