search
Gaat het 4de seizoen van Netflix-hit 'Chilling Adventures of Sabrina' een bevredigend einde krijgen?
Series / Nieuws

Gaat het 4de seizoen van Netflix-hit 'Chilling Adventures of Sabrina' een bevredigend einde krijgen?

Chilling Adventures of Sabrina komt op 31 december tot een einde, want dan debuteert het vierde en laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 31 december breekt, veel te vroeg, het einde van de serie Chilling Adventures of Sabrina aan. Na vier seizoenen en veertig afleveringen is het dan gedaan voor Sabrina Spellman op Netflix.

In het vierde seizoen neemt Sabrina het op tegen haar meest angstaanjagende opponent tot nu toe: de Eldritch Terrors. Dat zijn oeroude en machtige wezens wier komst het einde van de wereld met zich meebrengt. Tenzij de tienerheks hen kan tegenhouden.

Bevredigend einde
Actrice Kiernan Shipka sprak met Inverse over het aankomende einde. Daar blijkt ze tevreden mee te zijn. "Er waren momenten waarop ik dacht: is dit het einde dat ik wil? Want dit is het einde waarmee we het moeten doen. En ja, dat is het. Ik houd ervan."

Elk personage krijgt volgens haar een mooi einde. Dat bevestigde ook Jaz Sinclair, die vriendinnetje Rosalind Walker speelt. "Hoewel ik graag zou willen blijven spelen in deze wereld, omdat die zo leuk is, ben ik wel echt tevreden met het einde."

In het laatste seizoen gaan we nog een paar avonturen van Sabrina en de Fright Club zien. Helaas is het dan alweer voorbij voor de franchise, die vier delen kreeg op Netflix.

Lees ook: Fijne verrassing in clip 'Chilling Adventures of Sabrina'

Lees ook: Nieuwe trailer 'Chilling Adventures of Sabrina' is een explosie van geweld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen