NYCC: Eerste beelden 'Guardians of the Galaxy' animatieserie

Marvels animatieserie die draait om Star-Lord en zijn vrienden.

Jim Pedd, 11-10-2014 15:30


De productie van Marvel's Guardians of the Galaxy animatieserie is van start gegaan. De serie moet in 2015 op Disney XD te zien zijn en volgt de avonturen van de populaire personages uit de gelijknamige film, die eerder dit jaar uitkwam. De aankondiging werd vandaag gedaan door Jeph Loeb, Marvel's Head of Television, tijdens de New York Comic Con. Daarnaast zijn meteen testbeelden en een poster vrijgegeven.

In de serie volgen we de avonturen van Peter Quill, alias Star-Lord. Hij is een avonturier die, om het universum te redden, samen gaat werken met een groep buitenbeentjes, Rocket Raccoon, de boomachtige Groot, vechter Gamora en de krijger Drax the Destroyer. "De film en franchise werden snel een wereldwijd fenomeen," vertelde Marc Buhaj van Disney XD over de serie. "We kijken uit naar onze samenwerking van het geweldige team van Marvel Television, om samen een spannende animatieserie af te leveren, waar fans elke week van kunnen genieten."

"Dit is een spannende tijd voor de Marvel Animation Studio, nu we de cosmische kant van het Marvel Universum kunnen verkennen, in de allereerste Guardians of the Galaxy animatieserie," ging Jeph Loeb daarop verder. "Nadat ze in de grootste film van 2014 te zien waren, wil iedereen meer zien van Star-Lord en zijn bemanning. En nu zullen ze dat krijgen."


Lees meer over: guardians of the galaxy, marvel studios, marvel, animatieserie, disney xd, marvel cinematic universe, peter quill, nycc, comic con, starlord, chris pratt, gamora, groot, rocket raccoon, drax the destroyer

Populair nieuws

Laatste serienieuws