Nieuwe 'Alien'-serie op Disney+ gaat mogelijk weinig bloederig worden

'Alien'-serie wordt heel braaf

De Alien-serie van Disney+ zou zomaar eens een PG-13 serie kunnen worden.

Jim Pedd, 23 december 2020 om 12:02

We weten dat er voor Disney+ gewerkt wordt aan een televisieserie in het Alien-universum. De serie wordt gemaakt door Noah Hawley, en zal zich op Aarde afspelen.
Dat klinkt als een interessant uitgangspunt, want nog geen enkele film in de Alien-franchise reisde naar onze thuisplaneet. Toch gaat dat nu dan eindelijk gebeuren. En het verhaal is dat er nog veel meer aan zit te komen.

Meer op komst
Volgens lekker Daniel Richtman is er nog veel meer op komst. Hij zegt zelfs dat er diverse PG-13 projecten in de franchise ontwikkeld worden. Dat is interessant om te horen, want tot nu toe is de Alien-franchise toch vooral R-Rated geweest vanwege het bloederige geweld.

Of het verhaal van Richtman klopt, is dan ook moeilijk te zeggen. Maar hij zit soms helemaal goed met verhalen die hij naar buiten brengt. Het is dus even zien!

Alien draait in elk geval om verkenningen in de ruimte, waarbij mensen te maken krijgen met Xenomorphs, dodelijke buitenaardse wezens die met experimenten door een ander ras tot leven zijn gebracht.

Lees ook: Bijzondere 'Alien'-serie in de maak van het meesterbrein achter de 'Fargo'-serie

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Alien, Fox, Disney Plus, Noah Hawley

Populair nieuws