Het nieuwe hulpje van Joker krijgt een eigen serie op HBO Max

Het nieuwe hulpje van Joker krijgt een eigen serie

Joker kreeg in de comics dit jaar een nieuwe sidekick: Punchline. Zij zou een eigen serie krijgen.

Jim Pedd, 23 december 2020 om 17:20

HBO Max wist in de eerste zes maanden al 12 miljoen abonnees te krijgen in de Verenigde Staten. Een mooi begin, maar het komt niet in de buurt van de aantallen abonnees die Disney+ en Netflix erop na houden.
Om dat uiteindelijk wel te bereiken, zet filmstudio Warner Bros. flink in op de release van originele content. Zo komen alle bioscoopfilms die men in 2021 uitbrengt straks ook op het platform te staan. Niet pas maanden na de bioscooprelease, maar op dezelfde dag.

Meer originele content
Ook zet HBO Max volop in op de productie van originele content. Het bedrijf zet daarvoor heel wat DCEU online. Zo krijgen we een vierdelige miniserie rond Zack Snyder's Justice League, een serie die als prequel op The Batman dient en brengt John Cena ons een Peacemaker-serie.

Maar daar blijft het niet bij. Mikey Sutton, die doorgaans behoorlijk betrouwbare bronnen heeft, stelt nu dat ook comic-personage Punchline een live-action serie krijgt.

Deze heldin maakte in april van dit jaar haar debuut in de DC Comics en is de nieuwe rechterhand van Joker. Warner Bros. zou het personage dus nu al de oversteek naar live-action willen laten maken.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Punchline, HBO Max, Warner Bros, DC Comics

Populair nieuws