search
Verschillende seizoenen 'Criminal Minds' zijn voorlopig niet op Netflix te zien?
Series / Nieuws

Verschillende seizoenen 'Criminal Minds' zijn voorlopig niet op Netflix te zien?

Het lijkt er naar uit te zien dat deze seizoenen (voorlopig) niet meer naar Netflix zullen komen...

Fans van de serie Criminal Minds wachten al even op de lancering van seizoenen 13 tot en met 15 op Netflix. De vraag is echter of deze seizoenen nog wel op 's werelds grootste streamingdienst zullen verschijnen.

Eerder dit jaar, meer bepaald in de maanden januari en februari verscheen het vijftiende seizoen van Criminal Minds. Dit vijftiende seizoen was goed voor 10 gloednieuwe afleveringen. Ondanks het feit dat het vijftiende seizoen reeds is verschenen ontbreken de laatste drie toch op Netflix. Hoe komt dat precies en komt daar binnenkort verandering in of niet?

De algemene verwachting was dat het dertiende seizoen van Criminal Minds reeds op Netflix zou verschijnen in juni 2018. Die verwachting werd echter niet ingelost. Sterker nog, tot op moment van schrijven is ze nog altijd niet verschenen.

Hulu
Het lijkt er naar uit te zien dat er slecht nieuws is voor Netflix-abonnees die hoopten om Criminal Minds op hun favoriete platform te zien verschijnen. Inmiddels werd namelijk bekend gemaakt dat seizoenen 13 tot en met 15 in januari 2021 zullen verschijnen op Hulu. Of dat op exclusieve basis is of niet werd niet bekend gemaakt, maar het verkleint de kans op het verschijnen op Netflix wel aanzienlijk.

Toch is er ook niet alleen maar slecht nieuws voor de fans van Criminal Minds. Eerder werd namelijk reeds bekend gemaakt dat Hulu in 2021 ook buiten Amerika zal worden gelanceerd. De kans dat ook Nederland Hulu mag verwelkomen is vrij groot. Zo kan je toch volgend jaar nog de laatste seizoenen van deze serie gaan streamen.

Lees ook: 'Criminal Minds' na 15 seizoenen voorbij
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen