Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van 2020!

Dit zijn de vijf best bekeken series op Netflix

2020 was echt een mooi jaar op Netflix, met vijf toptitels!

Jim Pedd, 30 december 2020 om 16:51

De afgelopen maanden hebben we meer dan ooit aan onze schermen gekluisterd gezeten. Dat was goed nieuws voor onder meer Netflix, dat daarmee flink wat nieuwe abonnees binnenhaalde en ook goede kijkcijfers scoorde met zijn series.
Vandaag heeft Flixpatrol een lijst met de vijf best bekeken series van Netflix vrijgegeven. Die zetten we hieronder op een rij:

1. The Queen's Gambit: In een weeshuis in de jaren 1950 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is.

2. Emily in Paris: Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

3. Lucifer: De duivel vindt het maar saai om de heer van de hel te zijn. Hij verhuist naar Los Angeles, waar hij een nachtclub opent en een band ontwikkelt met een rechercheur.

4. The Umbrella Academy: Jaren nadat ze beroemd werden als jonge misdaadbestrijders en superhelden, worden de Hargreeves-kinderen door hun vaders dood herenigd.

5. La Casa de Papel: Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, om deze te beroven.

Daarmee zijn van de vijf best bekeken Netflix Originals, de meeste ook echt van Netflix zelf. Gek is de lijst natuurlijk niet, want het zijn series die we steevast in toplijstjes zien terugkomen en waar veel over gesproken wordt op sociale media.

Bron: Whats on Netflix

Lees meer over: Netflix, The Queens Gambit, Emily in Paris, Lucifer, The Umbrella Academy, La Casa de Papel

Populair nieuws