Nieuwe übercoole 'Batwoman'-poster en de eerste synopsis

'Batwoman' toont bijzondere poster en synopsis

Batwoman gaat bijna van start op The CW en dat belooft heel wat nieuws te brengen.

Jim Pedd, 2 januari 2021 om 10:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag heeft televisiezender The CW een officiële synopsis vrijgegeven voor de première van het tweede seizoen van Batwoman. ook is er een bijzonder gave teaser vrijgegeven op het Instagram-account van Javicia Leslie.
Het tweede seizoen van Batwoman begint met de aflevering getiteld What Happened to Kate Kane? Die draait dus duidelijk om het verlies van Ruby Rose, die ervoor koos om na het eerste seizoen te stoppen als Kate Kane. De producenten castten een nieuwe heldin, Ryan Wilder, die gespeeld wordt door Javicia Leslie.

De synopsis
De nieuwe reeks gaat van start met een aflevering geregisseerd door Holly Dale, en geschreven door showrunner Caroline Dries.En dan de synopsis: WEG MAAR NIET VERGETEN: Kate's vrienden en familie hopen nog altijd dat Kate gevonden zal worden. Een dakloze 25-jarige genaamd Ryan Wilder stuit op het Batsuit van Kate. Gefocust op een einde van haar slachtofferschap, besluit Ryan het pak te gebruiken als harnas en ze besluit de straten van Gotham te betreden, door verschillende leden van een nieuwe bende genaamd de False Face Society aan te pakken.

Intussen gaan Jacob Kane en Luke Fox op zoek naar Kate, en worstelt Mary Hamilton met het verlies van nog een lid van de familie; Sophie Moore worstelt met dingen die ze nooit kon zeggen tegen haar eerste geliefde en Alice is boos dat iemand voor haar Kate te grazen kon nemen.

Tegelijk duikt 'Bruce Wayne' weer op, onder het voorwendsel te zoeken naar Kate, maar de waarheid is dat hij zijn pak terug wil en daarop wordt het een clash tussen 'Batwoman' en 'Bruce' in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen.

Vanaf 17 januari te zien op The CW.

Lees meer over: The CW, Batwoman, Ryan Wilder, Javicia Leslie

Populair nieuws