3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

3 echte topseries op Netflix om direct te zien

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Bram de Groot, 4 januari 2021 om 11:46

Hieronder drie tips voor vermakelijke tienerseries die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
Chilling Adventures of Sabrina | Bing nu! | 4 seizoenen

Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht. Met rollen voor Kiernan Shipka, Ross Lynch, Miranda Otto en Lucy Davis werd deze serie recent afgerond.


The Vampire Diaries | Bing nu! | 8 seizoenen

Opgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers Stefan en Damon om de liefde van de innemende tiener Elena. Met rollen voor Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder en Steven R. McQueen kun je alle acht seizoenen op Netflix zien. Ook de spin-off The Originals staat met vijf seizoenen online.


13 Reasons Why | Bing nu! | 4 seizoenen

Na de verbijsterende zelfmoord van een tienermeisje ontvangt een klasgenoot een aantal tapes waarop ze uitlegt waarom ze hiervoor heeft gekozen. Met rollen voor Dylan Minnette, Katherine Langford, Kate Walsh en Derek Luke werd deze serie midden 2020 afgerond, en staat dus in zijn geheel op Netflix.


Lees meer over: The Vampire Diaries, Chilling Adventures of Sabrina, 13 Reasons Why

Populair nieuws