search
'The Boys' seizoen 3 onthult nepfilm met de titel 'Dawn of the Seven'
Series / Posters

'The Boys' seizoen 3 onthult nepfilm met de titel 'Dawn of the Seven'

Dawn of the Seven is de fictionele film in het Vought Cinematic Universe.

De opnames voor het derde seizoen van The Boys van Amazon Prime Video zijn ondertussen gestart en dat betekent dat we over een tijdje personages als William "Billy" Butcher (Karl Urban), Homelander (Antony Starr) en Annie January / Starlight (Erin Moriarty) weer in onze huiskamers kunnen verwelkomen.

De showrunner van de bikkelharde superheldenserie heet Eric Kripke en hij deelt de afgelopen periode meerdere details over de serie. Nu komt hij met twee posters voor Dawn of the Seven, een fictionele superheldenfilm in de serie.

Posters Dawn of the Seven
Hieronder zie je twee nepposters voor de film Dawn of the Seven met daarop Homelander en Starlight. Deze film verschijnt in het zogenaamde Vought Cinematic Universe en is een soort herkomstfilm waarin wordt uitgelegd hoe Stormfront bij het team kwam, Train vertrok en Queen Maeve uit de kast kwam.

De regisseur van de fictieve film is Adam Burke, een rol van P. J. Byrne. De titels verwijst ook naar de ondertitel "Unite the Seven" van de film Aquaman (2018). Het wachten is op een verschijningsdatum van seizoen 3.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen