Netflix voegde 10 nieuwe series toe afgelopen week

Netflix voegde 10 nieuwe series toe afgelopen week

Check hier wat er allemaal nieuw toegevoegd is aan Netflix, en dat is veel moois.

Jim Pedd, 27 maart 2021 om 12:15

Netflix voegde de afgelopen week weer heel wat nieuwe series toe. Zoals gebruikelijk zetten we vandaag de nieuwe titels voor je op een rij.
We beginnen met de series waarvan nieuwe afleveringen verschenen zijn:

The Flash (S07E04): Terwijl Team Flash helpt bij de wederopbouw van Central City, legt een nieuwe schurk zijn kaarten op tafel. Barry en Iris proberen weer een normaal leven te leiden.

Riverdale (s05E09): Terwijl Betty worstelt met een vreselijke onthulling, maakt Jughead zich zorgen over een leerling. Veronica en Archie zetten zich in voor het footballteam van Riverdale.

En dan de series die verschenen zijn:

The Irregulars (seizoen 1): In het negentiende eeuwse Londen, werkt een groepje buitenbeentjes samen aan het oplossen van bovennatuurlijke misdrijven.

Magic for Humans Spain: Illusionist Mago Pop gaat de straat op in Barcelona, waar hij jong en oud, rijk en arm verbaast met verrassende en leuke trucs.

Nailed It! (5 seizoenen): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken maken.

Love (ft. Marriage and Divorce (seizoen 1): Drie succesvolle vrouwen die voor een radioprogramma werken, stuiten op problemen binnen hun schijnbaar gelukkige huwelijken waardoor hun wereld instort.

Quién Mató a Sara? (1 seizoen): Álex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Pui Pui Molcar (1 seizoen): Ze zijn cavia's! En ze zijn auto's! De donzige, schattige molcars beleven veel leuke avonturen in deze heerlijke stop motion animatie.

DOTA: Dragon's Blood (1 seizoen): Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de gelijknamige game.

Shtisel (3 seizoenen): Een Haredi-familie woont in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en moet zien om te gaan met liefde, verlies en dagelijkse sleur.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws