The Flash raast kantoorgebouw op in clip uit vijfde aflevering 'Plastique'

En een nieuwe trailer van het derde seizoen van Arrow.

Bram de Groot, 10 november 2014 14:17

Ondertussen zijn zowel het eerste seizoen van The Flash als het derde seizoen van Arrow al een aantal afleveringen onderweg. Opvallend genoeg scoort de spin-off The Flash betere kijkcijfers. Voor beide superheldenseries zijn nieuwe promo's verschenen.
Hieronder zie je een clip voor de vijfde aflevering van The Flash. In de beelden zien we hoe Grant Gustins Barry Allen / The Flash het uiterste vraagt van zijn superkrachten door tegen een gebouw aan te snellen om zo iemand te redden van een naderende dood. De aflevering "Plastique" wordt morgenavond op The CW uitgezonden.


Voor het derde seizoen van Arrow, waarin Stephen Amell de hoordrol speelt als Oliver Queen / Arrow, is een compleet nieuwe trailer vrijgegeven. De beelden geven een preview op de aankomende afleveringen waarin personages als Cupid (Amy Gumenick), Wildcat (J.R. Ramirez) en Captain Boomerang (Nick Tarabay) te zien zijn. De eerstvolgende aflevering, met de titel "Guilty", verschijnt op 12 november op The CW.


Bron: YouTube

Lees meer over: the flash, flash, pilot, 2014, David Nutter, smallville, arrow, aflevering 1, grant gustin, barry allen, Weather Wizard, the rogues, gorilla grodd, weather wizard, poster, oktober, the cw, clip

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws