Netflix-serie 'The Serpent' blijft het uitstekend doen

'The Serpent' op Netflix blijft het prima doen

De serie blijft het uitstekend doen in alle landen waarin ze te bekijken is op Netflix...

Geoffrey Ketels, 26 april 2021 om 17:45

De serie The Serpent blijft uitstekende resultaten neerzetten. Ondanks dit succes zal er normaal geen tweede seizoen verschijnen.
Niet alleen in Nederland en België is de serie The Serpent ongelofelijk populair. Ook in elk ander land waar streamingdienst Netflix in te bekijken is staat de reeks steevast in de top 10 van meest populaire series.

Ondanks het feit dat er normaal geen vervolg meer zal verschijnen op de reeks is de kans wel ongelofelijk groot dat we regisseur Hans Herbots nog andere projecten zullen zien regisseren voor 's werelds grootste streamingdienst.

Who Killed Sara?
In de landen waarin streamingdienst Netflix beschikbaar is prijkt The Serpent nog steevast op de eerste plaats. Verder zien we in de top 10 nog andere namen staan zoals de nieuwe Mexicaanse serie Who Killed Sara?.

Ook The Walking Dead is terug te vinden in de top 10. De serie blijft dan ook behoorlijk populair. In de Netflix top-10 staat ze voorlopig wel op de tiende plaats. Er is dus niet veel meer nodig om ze (terug) uit de top 10 te doen tuimelen.

Heb jij The Serpent nog niet gezien? Dan is het zeker de moeite waard om alvast even de hieronder terug te vinden trailer te bekijken.


Lees meer over: The Serpent, serie, series, Netflix

Populair nieuws