search
Nieuw castlid voor derde (!) remake 'Let the Right One In'
Series / Nieuws

Nieuw castlid voor derde (!) remake 'Let the Right One In'

Showtime komt met een serie gebaseerd op Let the Right One In.

Showtime werkt aan een Let the Right One In-televisieserie. Daarvoor is nu een nieuw castlid gevonden in de vorm van Grace Gummer.

De serie Let the Right One In van Showtime heeft Gummer in een van de hoofdrollen gecast. In de show volgen we een vader en zijn twaalfjarige dochter. De twee wonen in isolatie, nadat het kind een decennium eerder tot vampier transformeerde.

Derde keer
Het is de derde keer dat het bijzonder goed verkopende Zweedse boek verfilmd wordt. In 2004 kregen we een Zweedse film voorgeschoteld, alvorens er een Amerikaanse remake kwam. En na jaren van ontwikkeling, besloot Showtime dus om een serie te maken.

Die krijgt een pilot met acteur Demián Bichir in de hoofdrol. Variety meldt dat Gummer gecast is als Claire. Zij speelt de erfgename van een farmaceutisch bedrijf dat de familiezaak afwees om een onafhankelijke carrière in wetenschappelijk onderzoek naar ziektes te doen.

Naast haar voegt ook Anika Noni Rose zich bij de serie, een alleenstaande moeder en de buurvrouw van de twaalfjarige vampier en haar vader. Andrew Hinderaker is de showrunner van deze serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen