'Fear of the Walking Dead' doet nu wel iets heel erg goed

'Fear of the Walking Dead' doet iets heel erg goed

De spin-off van The Walking Dead staat er opeens heel erg goed op.

Bram de Groot, 2 mei 2021 om 19:51

De ontvangst en de kijkcijfers van de series in de The Walking Dead-franchise waren de afgelopen jaren niet bepaald indrukwekkend. Toch zijn er nu lichtpuntjes en mogelijk zorgen deze voor een wederopstanding van de zombieseries.
Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead blijkt een van de best ontvangen seizoenen van de franchise van zender AMC, nadat het vijfde seizoen nog compleet werd afgebrand.

Topscore voor seizoen 6 van FTWD
Het zesde seizoen scoort op dit moment juist weer erg goed met 88% op Rotten Tomatoes, gelijk aan de score van seizoen 3 van The Walking Dead. Alleen de seizoenen 9 (91%) en 5 (90%) scoorden hoger.

De aflevering "Things Left to Do", uitgezonden op 18 april, noteert met een 8.8 flink hoog. En er zijn meer afleveringen die hoge ogen gooien. Zouden deze cijfers de weg terug inluiden van de franchise? Op 16 mei wordt seizoen 6 van Fear the Walking Dead afgerond met de aflevering "J.D."Bron: comicbook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the walking dead, Adam Davidson, Cobalt, seizoen 5, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, los angeles, atlanta, TWD, Kim Dickens, nick, Fear the Walking Dead Flight 462

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws