Natalie Dormer wil meer mannelijk naakt in 'Game of Thrones'

Meer mannelijk naakt in Game of Thrones?

De actrice voelt zich verder soms niet gemakkelijk bij wat het verhaal brengt.

Jim Pedd, 24 november 2014 09:39

Natalie Dormer speelt een van de hoofdrollen in HBO-serie Game of Thrones. Deze staat bekend om het vele vrouwelijke naakt en als het aan Dormer ligt, zal er ook meer mannelijk naakt voor gaan komen in de serie. Ze vindt dat showrunners David Benioff en D.B. Weiss terug moeten keren naar de gebruiken van het eerste seizoen.
”Nou, toen waren Alfie [Allen], Richard [Madden] en een aantal andere mannen ook naakt te zien, hoewel niet helemaal,” vertelde Dormer aan The Daily Beast. ”Ik geloof dat je daarin de regels van televisie ziet, of niet soms? Ik denk dat Thrones wat gelijkheid betreft het wel beter doet dan andere series, maar ze zouden het zeker nog beter kunnen doen.”

Interessant is dat ze ook vertelde zich niet gemakkelijk te voelen bij sommige scènes in het vierde seizoen. Het gaat dan specifiek om een scène waarin haar persoange, Margaery Tyrell koning Tommen moet verleiden. ”Die scène was veranderd omdat ik Dan [Weiss] en David [Benioff] opbelde en zei, ‘Ik voel me hier niet gemakkelijk bij’.”

”Het is de natuur van het beest, dat ik Margaery Tyrell nu vier jaar speel en dat de grote plotpunten uit de boeken vastgelegd staan. Die kun je niet veranderen. George R.R. Martin schreef een bepaalde verhaallijn, dus dat Margaery en Tommen trouwen, daar kan ik niets aan veranderen. In de serie zoeken we daarom een manier om daar goed mee om te gaan. Je zult daar komend seizoen meer over zien, en we proberen daar slim en integer mee om te gaan.”

Bron: The Daily Beast

Lees meer over: Game of thrones, natalie dormer, naakt, margaery tyrell, tommen, david benioff, db weiss, the daily beast, hbo, serie, george rr martin

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws