Teaser trailer 'Salem' seizoen 2

Teaser trailer 'Salem' seizoen 2

De genadeloze Mary Sibley kondigt de Heksenoorlog aan.

Jan-Peter Rook, 26 november 2014 om 09:43


Hierboven vind je de eerste teaser trailer van het tweede seizoen van Salem, WGN America’s serie over de duistere periode in de Amerikaanse geschiedenis waarin in het stadje Salem massaal op heksen werd gejaagd. Seizoen 2 bestaat uit dertien afleveringen waarvan de eerste in april zal worden uitgezonden.

In de promo zien we hoe de genadeloze Mary Sibley (Janet Montgomery), de machtigste heks van Salem, de Heksenoorlog aankondigt. Deze strijd komt centraal te staan in het nieuwe seizoen. De zogenaamde Grand Rite die er aan het einde van seizoen 1 zat aan te komen, is onderweg en het ziet er allemaal niet bepaald rooskleurig uit. Om haar plan te laten slagen, moet Mary niet alleen controle krijgen over Captain John Alden (Shane West) en de bewoners van Salem, maar ook over degenen in de schaduw die het voorzien hebben op haar krachten.

Salem is een bedenksel van Brannon Braga en Adam Simon, die ook het script van de show schrijven. De rest van de cast bestaat uit Seth Gabel (Cotton Mather), Ashley Madekwe (Tituba), Tamzin Merchant (Anne Hale), Elise Eberle (Mercy Lewis) en Iddo Goldberg (Isaac Walton).

Bron: Coming Soon

Lees meer over: salem, shane west, wgn america, Janet Montgomery, Seth Gabel, Ashley Madekwe, Tamzin Merchant, Elise Eberle, Iddo Goldberg, Brannon Braga, Adam Simon

Informatie over de serie: Salem

Populair nieuws