Trailer voor tweede helft 'The Walking Dead'

Trailer voor tweede helft The Walking Dead

De serie keert in februari terug op televisie.

Jim Pedd, 2 december 2014 om 10:13


Gisteren was in de Verenigde Staten op televisiekanaal AMC de laatste aflevering van de eerste helft van het vijfde seizoen van The Walking Dead te zien. Direct daarna heeft het kanaal een trailer vrijgegeven voor de tweede helft van het seizoen, dat vanaf 8 februari 2015 op televisie te zien is. De trailer kun je bovenaan dit bericht bekijken.

De ontvangst van de eerste helft van het vijfde seizoen is erg positief. Kijk je naar RottenTomatoes, valt op dat maar liefst 97 procent van de critici te spreken was over de afleveringen tot nu toe. "Dankzij een zeer liberale dosis bloederige actie en genoeg meeslepende momenten met personages om de fans van lange termijn te blijven plezieren, levert het vijfde seizoen van The Walking Dead geweldig entertainment."

In de tweede helft van het vijfde seizoen keert uiteraard een hele reeks bekende personages terug, waaronder Rick Grimes (Andrew Lincoln), Glenn Rhee (Steven Yeun), Carl Grimes (Chandler Riggs), Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride), Maggie Greene (Lauren Cohan), Michonne (Danai Gurira) en Tyreese Williams (Chad L. Coleman).

Het laatste deel van dit vijfde seizoen zal acht afleveringen tellen. De seizoensfinale is op 29 maart 2015 op televisie te zien.

Lees meer over: The Walking Dead, promo, trailer, seizoen 5, AMC, Andrew Lincoln, steven yeun, chandler riggs, norman reedus, Melissa mcbride, lauren cohan, danai gurira, chad l coleman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws