Nieuwe details Marvel/Netflix-serie 'Daredevil'

Nieuwe details Marvel/Netflix-serie Daredevil

Showrunner Steven S. DeKnight ging uitgebreid in op de serie.

Jim Pedd, 2 december 2014 om 14:35

Via Twitter organiseerde Steven DeKnight een evenement voor fans van Marvel. Hij beantwoorde een hele reeks vragen over de aankomende Marvel/Netflix-serie Daredevil. Die serie moet in de loop van 2015 in première gaan op het online streamingkanaal en er waren al eerste beelden van te zien tijdens de New York Comic-Con. Op Twitter ging hij in op de mogelijkheid van een tweede seizoen en andere Marvel/Netflix-series.
Allereerst ging hij in op het kostuum van Daredevil (Charlie Cox). Het zwarte, ninja-achtige kostuum dat we al te zien kregen lijkt op dat van de comicserie van Frank Miller en John Romita Jr., maar de serie wordt niet direct op hun comics, Man Without Fear, gebaseerd. Inspiratie wordt er wel uit gehaald.

Verder zijn er een heleboel easter eggs te zien in het eerste seizoen. Daar zitten ook referenties tussen naar de andere series van Marvel en Netflix, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Maar over die series vertelde DeKnight dat ze in elk geval niet in 2015 te zien zullen zijn.

Mogelijk zullen er referenties in zitten naar personages als The Punisher (hoewel DeKnight liet weten het liefst een film over dat personage te regisseren) en naar Wilbur Day, a.k.a. Stilt-Man. Tot slot is het nog niet zeker of er meerdere seizoenen komen van de serie, maar volgens DeKnight is dat wel ”waarschijnlijk”.

Bron: Screenrant

Lees meer over: daredevil, marvel, netflix, serie, charlie cox, iron fist, luke cage, jessica jones, seizoenen, meerdere, crossover

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws