search
Hawkeye in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?
Series / Nieuws

Hawkeye in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Clark Gregg lijkt te suggereren van wel.

Komt ook Jeremy Renners Hawkeye naar Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.? Clark Gregg, die in de serie de hoofdrol van Agent Coulson speelt, lijkt van plan fans dat gevoel te geven. Op zijn Facebook-pagina plaatste hij een foto van Coulson en Hawkeye samen. Zou het dan daadwerkelijk gerealiseerd worden? De foto vind je onderaan dit bericht.


Eerder vertelde Renner al eens open te staan voor een rol in de serie. "Als ik het aanbod zou krijgen, denk ik dat er wel een kans is dat het gaat gebeuren. Maar ik heb de serie nooit gezien, dus ik weet niet hoe het werkt. De mensen bij Marvel hebben vast plannen en als die sterk genoeg zijn, zullen ze die vast aan me presenteren."

En Adrianne Palicki, die Mockingbird speelt, liet al eens weten graag te willen zien hoe de relatie tussen haar personage en dat van Renner, die in de comics een relatie hebben, er in de serie uitziet. "Dat is een belangrijk onderdeel van het personage. Ik vind het interessant om te zien of dat in de toekomst ook een rol gaat spelen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen