search
Promo tweede helft eerste seizoen 'Constantine'
Series / Trailer

Promo tweede helft eerste seizoen 'Constantine'

John bevindt zich in een levensbedreigende situatie.



NBC heeft een promo vrijgegeven voor de tweede helft van het eerste seizoen van de serie Constantine. De uitzendingen van het seizoen worden op 16 januari hervat en het lijkt erop dat de zender de serie nog niet op heeft gegeven. Tegelijk met de promo is namelijk een nieuw uitzendtijdstip bekend gemaakt. Waar de serie in eerste instantie pas om tien uur 's avonds op vrijdagen te zien was, zal deze voortaan al om acht uur 's avonds beginnen. Een veel gunstiger tijdstip dus.

De serie is gebaseerd op de Hellblazer comics van DC en volgt John Constantine, een man die erg veel kennis van het bovennatuurlijke heeft en die het met enige regelmaat opneemt tegen demonen. Eerst vocht hij voor het goede, maar omdat zijn ziel al tot de hel verdoemd is, heeft hij die strijd opgegeven. Een reeks bovennatuurlijke gebeurtenissen leidt er echter toe dat hij zijn strijd weer oppakt. En wie weet is er dan toch weer hoop voor zijn ziel…

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Ryan (John Constantine), Angélica Celaya (Zed Martin), Harold Perrineau (Manny) en Charles Halford (Chas Chandler). De serie wordt geproduceerd door Daniel Cerone en David S. Goyer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen