search
Tweede seizoen 'Tiger King' verschijnt snel op Netflix

Tweede seizoen 'Tiger King' verschijnt snel op Netflix

Netflix heeft een "coming soon" melding geplaatst op de Engelstalige synopsis pagina van de reeks...

Geoffrey Ketels
Er lijkt dan toch met zekerheid een tweede seizoen te komen van de razend populaire Tiger King serie. Bovendien zou die wel eens sneller kunnen komen dan we allemaal denken...

Het was Netflix zelf die de stilte verbrak en zich liet ontglippen dat het tweede seizoen van de razend populaire docu-serie er snel aan zit te komen. Even leek er ook een film te komen met Nicolas Cage, maar dat idee werd ondertussen naar de eeuwige jachtvelden verwezen.

Coming soon
Fans van de reeks kijken al massaal uit naar het verschijnen van een tweede seizoen en nu heeft Netflix er nog een schepje bovenop gedaan. De streamingdienst heeft namelijk op de Engelse synopsis pagina de mededeling "coming soon" geplaatst.

Tiger King: Murder, Mayhem en Madness werd gelanceerd in volle Coronatijd en groeide in een mum van tijd uit tot één van de best bekeken docu-series van het jaar 2020. In het bijzonder de opvallende verschijning van Joe Exotic is er één die veel kijkers wel wisten te smaken.

Hoe het tweede seizoen er precies uit zal komen te zien is nog niet bekend. Eén ding staat in ieder geval vast, een vervolg komt er en waarschijnlijk ook nog eens sneller dan we momenteel verwachten!

Aanbevolen artikelen