search
Disney+ onthult de trailer voor 'Up'-spinoff 'Dug Days'
Series / Trailer

Disney+ onthult de trailer voor 'Up'-spinoff 'Dug Days'

De hond Dug krijgt zijn eigen reeks korte animatiefilms op de streamingdienst.

Ook Pixar Animation Studios levert exclusieve content op voor Disney+. Door de coronacrisis liet Disney bijvoorbeeld de "bioscoopfilms" Luca (2021) en Soul (2020) op de streamingdienst verschijnen. Maar er zijn meer Pixar-producties die direct een online release krijgen.

Zo zijn de reeksen SparkShorts, Forky Asks a Question en Pixar Popcorn en de korte films Lamp Life en 22 vs. Eart al beschikbaar op Disney+. En nu komt er een spin-off reeks over de hond Dug uit de film Up uit 2009.

Dug Days is een nieuwe collectie korte films die de humoristische tegenslagen van Dug volgt, de hond uit Pixars Up. Elke korte film bevat alledaagse gebeurtenissen die plaatsvinden in en rond de achtertuin van Dug, allemaal door de ogen van de pratende hond, met de stem van Bob Peterson.

Trailer voor Dug Days van Pixar
De reeks is geschreven en geregisseerd door Academy Award-genomineerde en Emmy Award-winnaar Bob Peterson en geproduceerd door Kim Collins. De korte films gaan exclusief in première op Disney+ in de herfst van 2021. Hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen