'Hawkeye' geeft zijn Avenger hoorapparaten

'Hawkeye' geeft zijn Avenger hoorapparaten

Opvallende detail gespot in de eerste trailer voor de nieuwe Marvel-serie.

Bram de Groot, 15 september 2021 om 14:40

Deze week verscheen de eerste trailer voor de Hawkeye-serie die later dit jaar op Disney+ zal debuteren. Uiteraard zagen we in de beelden de 'former Avenger' Clint Barton van Jeremy Renner en zijn opvolger Kate Bishop van Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld.
Nu is er een opvallend detail gespot in de trailer. Het blijkt namelijk dat Clint Barton hoorapparaten heeft. Check het detail maar hieronder op een foto van de trailer. Hij zou een hoorapparaat hebben aan minimaal zijn linker oor.

Clint Barton heeft hoorapparaat
Dat Barton een hoorapparaat heeft legt misschien al een link met een nieuw personage in de serie, Echo. Dit personage wordt gespeeld door actrice Alaqua Cox, een van de weinige dove superhelden in de strips van Marvel Studios.Online wordt gedacht dat het misschien gaat om een soort van communicatiemiddel, wat natuurlijk ook goed mogelijk is. Al lijkt dit niet in alle beelden een even logische situatie. In de comics van Marvel werd Hawkeye een paar keer doof, dus wie weet is er een link.

Overigens komt in de aanstaande Marvel-film Eternals ook een doof personage voor. Hieronder nogmaals de trailer en vanaf 24 november is de serie te zien op Disney+.
Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Echo

Populair nieuws