search
Nu op Prime Video: Het laatste seizoen van 'The Walking Dead: World Beyond'!
Series / Nieuws

Nu op Prime Video: Het laatste seizoen van 'The Walking Dead: World Beyond'!

Het tweede seizoen is meteen ook het laatste seizoen van de reeks die zal verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed en slecht nieuws voor fans van de serie The Walking Dead: World Beyond. Het tweede seizoen is namelijk vanaf komende vrijdag 1 oktober te streamen bij Amazon Prime Video. Het slechte nieuws? Het tweede seizoen is ook meteen het laatste voor de reeks.

In de serie The Walking Dead: World Beyond zien we hoe een groep tieners in een post-apocalyptische wereld plots een bericht ontvangen dat leidt tot een gevaarlijke reis op zoek naar hun vader.

Slechte ontvangst
The Walking Dead: World Beyond is natuurlijk één van de spin-offs van The Walking Dead. Daar waar die andere spin-off genaamd Fear The Walking Dead kan rekenen op goede kijkcijfers en een meer dan degelijke ontvangst geldt dat niet voor deze The Walking Dead: World Beyond.

Bovenstaande heeft ervoor gezorgd dat Amazon ervoor heeft gekozen om vrij snel het einde aan te kondigen van de reeks.

Met het tweede seizoen komt dus een einde aan de reeks. Ben jij benieuwd hoe het einde van deze spin-off er precies uit zal komen te zien? Dat kan je ontdekken op Amazon Prime Video vanaf komende vrijdag 1 oktober 2021. De onderstaande trailer geeft je alvast een eerste voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen