Leuk nieuws over vierde seizoen van 'Virgin River'

In het vierde seizoen van de populaire reeks verwelkomen we alvast twee nieuwe gezichten...

Geoffrey Ketels, 28-10-2021 18:56

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Heel wat mensen (waaronder ook ondergetekende) zijn fan van de heerlijke serie Virgin River. Nu de opnames van het vierde seizoen volop bezig zijn komen langzaam maar zeker de eerste details naar buiten.
Ondertussen raakte bijvoorbeeld bekend dat we in het vierde seizoen van de reeks alvast twee nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Het gaat hierbij om Mark Ghanimé en Kai Bradbury. Voor deze eerste geldt dat hij in de huid zal kruipen van Dr. Cameron Hayek. Hij slaagt erin om meteen indruk te maken op de dames in de stad.

In het vierde seizoen van Virgin River maakt de kijker ook kennis met de kleinzoon van Doc, namelijk Denny Cutler. Zoals je wellicht al reeds verwacht is het Kai Bradbury die in de huid van dit personage kruipt.

Ook een vijfde seizoen
We weten ondertussen met zekerheid dat er nog (lang) geen einde komt aan het verhaal van Virgin River. Niet alleen werd er namelijk inmiddels een vierde, maar ook een vijfde seizoen aangekondigd. Wanneer beide nieuwe seizoenen zullen gaan verschijnen op Netflix is momenteel nog niet bekend.

Heb je nog helemaal niets gezien van Virgin River? Dan is het mogelijks tijd om daar verandering in te brengen! De eerste drie seizoenen van deze reeks zijn dan ook alvast te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie