Grote crossover 'Walking Dead' en spin-off op komst?

Crossover Walking Dead en spin-off op komst?

En de spin-off zou een nieuwe titel hebben.

Jim Pedd, 23 januari 2015 om 16:33

Er zijn al wat zaken bekend rond de aankomende spin-off van The Walking Dead. Zo weten we dat deze de werktitel Cobalt heeft en zich afspeelt in Los Angeles, vlak nadat zombies de wereld beginnen te teisteren. Ook is er al een groot deel van de hoofdrolspelers. Er zullen twee families en een vrouw centraal staan: Kim Dickens is de moeder van twee tieners, gespeeld door Frank Dillane en Alycia Debnam Carey. En Cliff Curtis speelt een man met een goed hart, met een puberende tienerzoon.
The Nerdist meldt een heleboel nieuwe details rond de serie. Allereerst zouden de personages die in Cobalt gevolgd worden, te zien zijn in een zes afleveringen durende verhaallijn in The Walking Dead. Verder zou er een geheel nieuwe titel zijn voor de show: Fear the Walking Dead.

Vreemd zou het plan niet zijn om de personages van Cobalt te introduceren via een crossover aflevering. Daarna zou de show op eigen voet verder kunnen. Wat denken jullie? De serie is mogelijk in 2015 te zien.


Bron: The Nerdist

Lees meer over: The walking dead, cobalt, spinoff, los angeles, cliff Curtis, frank dillane, Alycia debnam carey, kim dickens, feart the walking dead, amc

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws