search
Disney geeft 'Ice Age' geheel nieuwe avonturen!
Series / Trailer

Disney geeft 'Ice Age' geheel nieuwe avonturen!

Disney+ komt volgend jaar met The Ice Age Adventures of Buck Wild.

De eerste Ice Age-film verscheen in 2002 en daarna volgden nog eens vier films en heel wat korte animatieproducties. Sinds The Walt Disney Company eigendom is van 20th Century Fox (nu 20th Century Studios) kan het huis van de muis ook aan de slag met deze franchise.

De eerste uiting is de animatieserie The Ice Age Adventures of Buck Wild die begin volgend jaar op Disney+ verschijnt. In de reeks horen we Simon Pegg als het titelpersonage. Er is nog niet zo heel veel bekend over de reeks, maar we zien hoe Buck met Crash en Eddie naar de Dinosaur World gaat.

De laatste film die verscheen is Ice Age: Collision Course (2016) en deze wist met een budget van $100 miljoen ruim $400 miljoen op te halen. Dit was wat mager, zeker als je het vergelijkt met de score van deel drie Ice Age: Dawn of the Dinosaurs: $887 milljoen.

Teaser trailer Ice Age-animatieserie
"De Ice Age is terug en komt naar Disney+! Maak je klaar voor een wild prehistorisch avontuur! valt er te lezen op YouTube bij de onderstaande teaser trailer voor The Ice Age Adventures of Buck Wild.

Vanaf 28 januari komen de afleveringen online op de streamingdienst van Disney.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen