search
"Downton Abbey stopt na seizoen 6"
Series / Nieuws

"Downton Abbey stopt na seizoen 6"

De plannen van bedenker en -showrunner Julian Fellowes zouden de serie doen stoppen.

Volgens het roddelblad Daily Mirror zal de serie Downton Abbey stoppen na het zesde seizoen. "Het is een publiek geheim dat de serie stopt," aldus bronnen van de tabloid.


Verschillende acteurs zouden al bezig zijn met nieuwe rollen. Ze zouden zich onder meer beschikbaar stellen voor Hollywood-producties. Afgelopen week tijdens de Screen Actors Green Awards in Los Angeles zouden de nodige hoofdrolspelers al in gesprek zijn gegaan met geïnteresseerde partijen.

Tegenover het betrouwbaardere Variety reageerde de producent verontwaardigd op het gerucht: "Het is eindeloze speculatie. We plannen de show van jaar tot jaar. Op dit moment wil ik alleen maar dat de camera's gaan draaien volgende maand, " aldus Gareth Naeme die er vervolgens ook over grapt. "Als ik toch voor elke keer dat dit gerucht opduikt een dollar zou krijgen... We focussen ons nu op seizoen 6."

Overigens komen de geruchten niet uit de lucht vallen. Downton Abbey-bedenker en -showrunner Julian Fellowes start dit jaar met het langverwachte The Gilded Age en dit zou zomaar grote gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van het geliefde en succesvolle kostuumdrama.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen