Idina Menzel gecast in nieuwe serie van Ellen

Idina Menzel in Happy Time

Broadway en 'Glee'- actrice krijgt rol in 'Happy Time'

Michelle Iwema, 5 februari 2015 20:44

Idina Menzel zal de hoofdrol spelen in de nieuwe serie Happy Time, geproduceerd door Ellen DeGeneres. Hierin zal ze volgens Deadline een celebrity spelen, die op wil houden met te doen alsof ze de hele tijd superhappy is. Verwachting is, dat de pilot van de komedie deze zomer te zien zal zijn in Amerika.
De serie zal worden geschreven door Randi Barnes (die eerder Legends Of Oz: Dorothy’s Return en Girl Meets World schreef). Ellen DeGeneres, Jeff Kleeman en Barnes zullen Happy Time produceren. Wie er naast Menzel nog meer in de serie zullen spelen, is nog niet bekend gemaakt.

Menzel is al jaren een grote naam op Broadway en won een Tony-award voor haar rol in Wicked. Ze kreeg ook bij een tv-publiek grote bekendheid toen ze in Glee de rol speelde van Rachel Berry' s moeder. Vervolgens verzorgde ze een van de stemmen in Frozen en won het door haar gezongen nummer Let it Go een Oscar voor beste song van het jaar.


Bron: Deadline

Lees meer over: Idina Menzel, Frozen, Let it Go, Ellen DeGeneres, talkshow, Happy Time, Glee, Rachel Berry, Wicked, Tony, award, Enchanted, Oscar, Girl meets World, happy

Populair nieuws