search
Einde 'Game of Thrones'-boeken wordt echt compleet anders
Series / Nieuws

Einde 'Game of Thrones'-boeken wordt echt compleet anders

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin doet alles anders straks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan het einde van HBO-serie Game of Thrones leren we dat niemand minder dan Brandon Stark, die op dat moment de Three-Eyed Raven is en behoorlijk ver van de mensheid staat, de nieuwe eigenaar van de Iron Throne is. Maar in de boeken weten we het zo net nog niet, vooral nu.

De laatste twee boeken in de Game of Thrones-reeks moeten nog uitgebracht worden. Dat terwijl de televisieserie van HBO al in 2019 tot een einde kwam. Helaas met een wat tegenvallend achtste seizoen. Maar dat neemt niet weg dat velen nog benieuwd zijn naar de richting van de boeken

Game of Thrones-einde
George R.R. Martin werkt nog druk aan zijn laatste twee boeken in de reeks: The Winds of Winter en A Dream of Spring.

Die twee moeten laten zien waar het allemaal eindigt, die grote en tot nu toe behoorlijk gruwelijke, strijd om de Iron Throne.

Opvallend is nu dat Paul Haas, de agent van schrijver Martin, vertelt dat Martin "niemand" heeft verteld wie aan het einde op de Iron Throne staat. Dus ook niet showrunners David Benioff en D.B. Weiss, die in het verleden vertelden dat het idee voor Bran op de troon van Martin zelf kwam.

Een opvallende wijziging, want Martin vertelde in het verleden dat de serie ook 'zijn' einde heeft, al verschillen ze wat omdat het om verschillende media gaat.

Game of Thrones check je op Ziggo Movies & Series XL.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen